Wij kopen uw auto

Thijs-Koopt-Uw-Auto-Logo

Een auto is iets wat bijna iedereen in bezit heeft. Het kopen van een auto is geen goedkoop grapje en je moet er dus goed over nadenken. Het blijft ook niet bij de aanschafprijs. Daar begint het pas. Naast het aanschaffen van de auto moeten ook nog verzekering betaalt worden, wegenbelasting en eventueel onderhoud. Dit verschilt ook per auto. Gelukkig kun je het leed iets minder maken door jouw oude auto te verkopen. Dit kan heel eenvoudig. Je kunt op de website kijken naar bedrijven die meedoen met wij kopen uw auto. Je vult het kenteken in van jouw auto en nog een aantal gegevens. Vervolgens krijg je binnen een dag een bod op jouw auto. Als jij het eens bent met dit bod regelt het bedrijf alles om de financiën heen. Het enige waar jij je zorgen over moet maken is het ontvangen van het geld. Zelfs de auto wordt voor je opgehaald.

wij kopen uw auto

Ophalen of afleveren

Als jouw auto verkocht is kun je hem op laten halen of hem afleveren op het adres van het bedrijf. Voor het ophalen rekenen ze vaak een kleine prijs voor de bus en de benzine. Dit zit meestal al ingerekend bij het geld dat je krijgt voor de auto. Als dit niet zo is kun je over deze prijs altijd nog overleggen.

In alle staten

Ik hoor je al denken. Ja ze willen alleen maar auto’s die zo goed als nieuw zijn zonder enig deukje of scheurtje. Dit is bij dit bedrijf wij kopen uw auto niet het geval. Een auto mag in iedere staat verkeren. Dit zie je natuurlijk wel terug in de prijs die je ervoor krijgt, maar je krijgt altijd een bod. Of het nou voor de hele auto is of dat ze hem alleen kopen voor de onderdelen dat maakt niet uit. Of de auto nou start of niet dat maakt allemaal niet uit.

De gang van zaken

Als jij een bod hebt geaccepteerd gaat er van alles in werking. Er zijn een aantal dingen die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de overdracht van de RDW. Dit moet allemaal geregeld worden. Om te zorgen dat jij niet met zorgen jouw auto achterlaat wordt het bedrag dat er geboden is als aanbetaling gedaan. Zo heb je jouw geld al voordat de auto is overgezet. Vervolgens gaat het bedrijf alle geldzaken regelen en hoef jij niks meer te doen. Aan jouw kant gaat het dus heel eenvoudig. Je gaat naar de website. Vult jouw gegevens in. Je krijgt binnen een dag een bod en als je dit bod accepteert komen ze de dag erna of jij wanneer het uitkomt de auto afleveren en krijg je ter plekke het geld gestort. Zo simpel is het.